Mc Trade i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Mc Trade i Göteborg AB är ett företag som finns i Göteborg. I Mc Trade i Göteborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rhedin, Vesna som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rhedin, Danny Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mc Trade i Göteborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mc Trade i Göteborg AB på telefon 031-822240.

Bolaget skall bedriva handel med blommor, import och export av livsmedel , hälsokost, kosmetika och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mc Trade i Göteborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mc Trade i Göteborg AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mc Trade i Göteborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mc Trade i Göteborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mc Trade i Göteborg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mc Trade i Göteborg AB har 556268-6609 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.