Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus)

Västra Götalands län

Information

556268-5684 är organisationsnummer för verksamheten Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) finns i.

Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) har varit registrerat sedan 1985-12-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) så kan ni göra det på telefon genom 031-7030500 eller genom brev på följande adress:
Åvägen 42, 412 51, Göteborg

Bolaget skall som medlem i ICA-Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mega i Gårda Aktiebolag (Ica Kvantum Focus) och det är Rundqvist, Lars Peter som är född 1956 och har titeln VD, Rundqvist, Lars Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundqvist, Sandra Diane som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ericson, Olof Per Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,