Bo Kedjan AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och förmedling av fast egendom, bostadsrätter och konsult- verksamhet inom byggnads- och fastighetsbranschen samt bedriva handel och tävling med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo Kedjan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Bo Kedjan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1985-11-08 så skapades Bo Kedjan AB och bolaget är har F-skattsedel Bo Kedjan AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bo Kedjan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556267-6238 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Bo Kedjan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bo Kedjan AB så går det att nå dem via telefon på 031-512050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo Kedjan AB är Leijon, Kerry Sören som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Thomas Kristian som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Ove Bengt som är född 1956 och har titeln Revisor, .