Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall tillverka och bearbeta delar i hårdmetall till precisionsinstrument, datorutrustning och andra mekaniska och elektroniska maskiner och utrustningar, finmekanisk verkstad, handel med aktier, obligationer, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1985-12-03 så skapades Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556266-2659 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-400205 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Lindholm Slipteknik Aktiebolag är Lindholm, Lennart Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Thomas Roger som är född 1967 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Konrev som är född och har titeln Revisor, .