GBG Urval Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GBG Urval Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där GBG Urval Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GBG Urval Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket GBG Urval Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GBG Urval Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GBG Urval Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkareg. 15, 411 29, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-685940.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är GBG Urval Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GBG Urval Aktiebolag har idag 556263-9293 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för GBG Urval Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom organisations- frågor, handel med fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I GBG Urval Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Treiman, Paul Roger som är född 1949 och har titeln VD, Treiman, Paul Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Treiman, Lena Paula som är född 1951 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .