Forum International Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och vidareförädla kemikalie- produkter, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forum International Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Forum International Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1985-06-05 så skapades Forum International Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Forum International Aktiebolag har haft det sedan 2007-11-01.

Forum International Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-18

556261-0559 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Forum International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Forum International Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-681612 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hielte, Ingrid Anna Cecilia -Hielte, Sven Magnus

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forum International Aktiebolag är Hielte, Sven Magnus som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hielte, Ingrid Anna Cecilia som är född 1953 och har titeln Suppleant, Attsell, Bengt Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .