Gisab Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gisab Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Gisab Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Gisab Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556259-6808.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-402075 alternativt besöka eller skicka post till Gisab Aktiebolag på följande adress Kallebäcksv. 2, 412 75, Göteborg.

Gisab Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gisab Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Engström, Bo Ingvar som är född 1956 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnads-, reparation- och ombyggnadsverksamhet, inrednings- och finsnickeriverksamhet jämte köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning samt utbildnings- och konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.