Västsvenska Glass Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Västsvenska Glass Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Västsvenska Glass Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Västsvenska Glass Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556258-2220.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-294202 alternativt besöka eller skicka post till Västsvenska Glass Aktiebolag på följande adress S. Långebergsg. 16, 421 32, Västra Frölunda.

Västsvenska Glass Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Västsvenska Glass Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hamilton, Charlotte Gunilla som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bageri- och livsmedelsproduktion, grossistverksamhet inom livsmedelssektorn, äga och förvalta fast egendom, värdepapper och patenträttigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.