Ekhuset Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Ekhuset Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekhuset Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekhuset Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekhuset Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekhuset Aktiebolag ska trivas.

Ekhuset Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rörelse genom att bebygga, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekhuset Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ekhuset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Ekhuset Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-926040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårlind, Lars Gunnar -Strauss, Kurt Oskar Patrick.

De som är på något sätt har med Ekhuset Aktiebolag är Strauss, Kurt Oskar Patrick som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårlind, Lars Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårlind, Eva Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekhuset Aktiebolag har 556253-6838 som sitt organisationsnummer.