OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lyngstam, Olof Valdemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplind Lyngstam, Barbro Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Härröd, Kerstin Annette som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag på telefon 031-131112.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, konsult-, konferens- och utbildningsverksamhet inom hälso- och sjukvårdsområdet, uthyrning av lokaler och båt samt bedriva läkartjänster, företagshälsovård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

OA MECO, OA Medical Conference & Consulting Aktiebolag har 556253-1508 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.