Jacon Handels Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Jacon Handels Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Jacon Handels Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jacon Handels Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Jacon Handels Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jacon Handels Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jacon Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jacon Handels Aktiebolag har idag 556252-3331 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jacon Handels Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, handel, uthyrning och konsultverksamhet avseende elektronik och mekaniska produkter inom dentalutrustningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Jacon Handels Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Olov Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Jorun Annika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Tage Olof som är född 1937 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .