BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-01-03. Men sedan 1996-01-01 så har BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kung Sverres g. 22, 417 28, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-546777.

Göteborg arbetar för att verksamheter som BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsult- utbildnings- utvecklings- och forskningsarbete inom betongområdet samt utveckla dataprogram och idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget utföra datoriserad ljudmätning vid musikarrangemang, konsult- och näraliggande verksamhet i samband med musikproduktion.

Firmatecknare för BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jonasson, Gerd Margareta -Jonasson, John Georg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag och det är följande personer, Jonasson, John Georg som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Gerd Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BKAB Byggdata Georg Jonasson Aktiebolag är 556251-9362.