Univab (United Vendors) Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Univab (United Vendors) Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Univab (United Vendors) Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Univab (United Vendors) Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1984-11-16 så har Univab (United Vendors) Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Univab (United Vendors) Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Univab (United Vendors) Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dr Hjorts g. 1, 413 23, Göteborg. Vi ni istället prata med Univab (United Vendors) Aktiebolag så kan ni göra det på 031-410084.

Bolaget skall bedriva försäljning av processinstrument, armatur och elektronisk utrustning samt köpa och sälja värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fredeby, Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredeby, Jan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Univab (United Vendors) Aktiebolag har 556251-7952 som sitt organisationsnummer.