Rohdi Heintz Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rohdi Heintz Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Rohdi Heintz Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rohdi Heintz Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rohdi Heintz Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rohdi Heintz Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rohdi Heintz Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lönng. 8, 426 74, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-295545.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rohdi Heintz Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rohdi Heintz Aktiebolag har idag 556251-0122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rohdi Heintz Aktiebolag

Bolaget skall bedriva design och marknadsföring av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

I Rohdi Heintz Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heintz, Rodhi Ragnar Rickard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Gunnar Vilhelm som är född 1943 och har titeln Suppleant, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .