Restaurang Aktiebolaget Cefon

Västra Götalands län

Information

Restaurang Aktiebolaget Cefon är ett företag som finns i Göteborg. I Restaurang Aktiebolaget Cefon finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jaeger, Karin Agneta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, John Torkel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Aktiebolaget Cefon så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Aktiebolaget Cefon på telefon 031-120202.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restaurang Aktiebolaget Cefon av bolagstypen Aktiebolag.

Restaurang Aktiebolaget Cefon är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Restaurang Aktiebolaget Cefon innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Restaurang Aktiebolaget Cefon är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Aktiebolaget Cefon så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Restaurang Aktiebolaget Cefon har 556249-7841 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.