Ekebäck Motor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Ekebäck Motor Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ekebäck Motor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekebäck Motor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekebäck Motor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Ekebäck Motor Aktiebolag ska trivas.

Ekebäck Motor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekebäck Motor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Ekebäck Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Ekebäck Motor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-425402.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekebäck Motor Aktiebolag är Karlsson, Sven Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lerman, Kjell Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bok Cha som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olofson, Sten Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Ekebäck Motor Aktiebolag har 556249-2412 som sitt organisationsnummer.