Greenship Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Greenship Sweden Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Greenship Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Limberg, Ulf som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Relesjö, Maths Josef som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Hermansson, Carl Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln Extern VD, Björk, Nils Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Björn Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Anders Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Thimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Greenship Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Greenship Sweden Aktiebolag på telefon 031-855500.

Bolaget skall bedriva transport-, speditions-, lager- och terminalverksamhet, försäkringsagenturverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Greenship Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Greenship Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Greenship Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Greenship Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Greenship Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Björk, Nils Stefan -Eklund, Björn Ingemar -Hermansson, Carl Johan Fredrik -Limberg, Ulf -Relesjö, Maths Josef -Ström, Anders Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Greenship Sweden Aktiebolag har 556248-6844 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.