Concora Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Concora Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Concora Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Concora Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556248-4500.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-268446 alternativt besöka eller skicka post till Concora Aktiebolag på följande adress Kvarnfallsv. 3, 433 70, Sävedalen.

Concora Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Concora Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Christensson, Ralf Stefan som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av tryckerimaterial och tryckeritjänster, utföra konsultationer avseende reklam- och marknadsföringstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.