Lekeryd Interiör & Design AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Lekeryd Interiör & Design AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Lekeryd Interiör & Design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Lekeryd Interiör & Design AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556247-4857.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-868940 alternativt besöka eller skicka post till Lekeryd Interiör & Design AB på följande adress Möbelg. 8, 431 33, Mölndal.

Lekeryd Interiör & Design AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lekeryd Interiör & Design AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Sven Anders Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva travsport, handel med värdepapper för egen räkning, fastighetsförvaltning, snickeri och tillverkning av inredning samt därmed förenlig verksamhet.