Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556246-9451.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-824400 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag på följande adress S. Allég. 16, 413 01, Göteborg.

Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighetsforum i Göteborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ytterstad, Mia Gerd Ing-Marie som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.