The Booster Group Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och The Booster Group Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och The Booster Group Aktiebolag är ett av dem. Statusen för The Booster Group Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

The Booster Group Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som The Booster Group Aktiebolag ska trivas.

The Booster Group Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster och utbildning inom området för marknadsstrategi, säljledning, ledar- och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The Booster Group Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är The Booster Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med The Booster Group Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7094350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med The Booster Group Aktiebolag är Kalin, Bengt Olof som är född 1944 och har titeln VD, Kalin, Bengt Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalin, Kerstin Hildur Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Leijon, Lars Magnus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

The Booster Group Aktiebolag har 556246-2183 som sitt organisationsnummer.