RIVAB i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och RIVAB i Göteborg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och RIVAB i Göteborg AB är ett av dem. Statusen för RIVAB i Göteborg AB är att Bolaget är aktivt.

RIVAB i Göteborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-06-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som RIVAB i Göteborg AB ska trivas.

RIVAB i Göteborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom schaktning och rivning, uthyrning av därtill hörande maskiner, samt bedriva yrkesmässig uthyrning av personbilar och lätta lastbilar, handel med samt service och reparation av parabol- radio- och TV-antenner samt service av radio och TV, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RIVAB i Göteborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är RIVAB i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med RIVAB i Göteborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-513540.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RIVAB i Göteborg AB är Hörnquist, Bo Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnquist, Lisbeth Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Nils Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

RIVAB i Göteborg AB har 556245-8769 som sitt organisationsnummer.