Stock Rock Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556245-0949 är organisationsnummer för verksamheten Stock Rock Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stock Rock Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Stock Rock Aktiebolag finns i.

Stock Rock Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-05-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stock Rock Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Stock Rock Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stock Rock Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Morberg, Lars Erik i förening med en av -Ahlberg Kjörling, Johan Axel C -Länsberg, Jan Erik Firman tecknas av -Ahlberg Kjörling, Johan Axel C i förening med en av -Länsberg, Jan Erik -Morberg, Lars Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Stock Rock Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54549401 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 75, 113 50, Stockholm

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stock Rock Aktiebolag och det är Ahlberg Kjörling, Johan Axel C som är född 1971 och har titeln VD, Ahlberg Kjörling, Johan Axel C som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Morberg, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Länsberg, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicoletti, Bruno Giovanni som är född 1963 och har titeln Suppleant, Norlindh, Jan Mikael som är född 1959 och har titeln SuppleantJörstam, Claes Åke som är född 1969 och har titeln Revisor, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor