Förvaltnings Aktiebolaget Graniten

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Förvaltnings Aktiebolaget Graniten är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Förvaltnings Aktiebolaget Graniten är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolaget Graniten är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolaget Graniten är ett Aktiebolag och skapades 1984-06-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förvaltnings Aktiebolaget Graniten ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolaget Graniten inte är momsregistrerat.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Graniten Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Graniten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5755057.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolaget Graniten är Lingblom Andersson, Berne Ralf G som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingblom, Marita Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltnings Aktiebolaget Graniten har 556244-7184 som sitt organisationsnummer.