CellMark Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

CellMark Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I CellMark Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kling, Hans Östen som är född 1950 och har titeln VD, Kling, Hans Östen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Bror Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ajax, Kerstin Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mueller, Jan Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln RevisorLindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, Nilausen, Flemming Ronald som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KLN Revision AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med CellMark Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå CellMark Aktiebolag på telefon 031-100300.

Bolaget skall bedriva handel med skogsprodukter, förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är CellMark Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CellMark Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

CellMark Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och CellMark Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CellMark Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

CellMark Aktiebolag har 556244-2433 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.