Safjällets Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

556243-0404 är organisationsnummer för verksamheten Safjällets Byggnads AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Safjällets Byggnads AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Safjällets Byggnads AB finns i.

Safjällets Byggnads AB har varit registrerat sedan 1984-06-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Safjällets Byggnads AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-30.

Safjällets Byggnads AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Safjällets Byggnads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Safjällets Byggnads AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stigbergsliden 5, 414 63, Göteborg

Bolaget ska köpa och förvalta fastigheter samt förmedling och försäljning av möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Safjällets Byggnads AB och det är Olofsson, Bert Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fhager, Ann Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,