Albin Pump AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Albin Pump AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Albin Pump AB är ett av dem. Statusen för Albin Pump AB är att Bolaget är aktivt.

Albin Pump AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Albin Pump AB ska trivas.

Albin Pump AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av pumpar, pumpout-stationer samt armaturer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Albin Pump AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Albin Pump AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Albin Pump AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-221050.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Albin Pump AB är Söderholm, Carl Christian som är född 1971 och har titeln VD, Söderholm, Carl Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Carl Henric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Olsson, Tony Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Albin Pump AB har 556239-3230 som sitt organisationsnummer.