Edmeston Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Edmeston Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Edmeston Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Edmeston Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1983-12-29 så har Edmeston Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Edmeston Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Edmeston Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Olof Asklunds g. 8, 421 30, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Edmeston Aktiebolag så kan ni göra det på 031-3356350.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom contracting (totalansvar för uppförande av anläggningar inom industrin), försäljning av stålprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sjöqvist, Sven Göran som är född 1951 och har titeln Extern VD, Englund, Staffan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Englund, Marie-Louise Inger som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Johansson Längvik, Ulf Greger som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Särskild delgivningsmottagare saknas. .

Edmeston Aktiebolag har 556238-7554 som sitt organisationsnummer.