Dynacell Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation inom företagsutveckling och IT såsom administrativa system, internet. Dessutom administrativ service, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dynacell Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Dynacell Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1983-12-07 så skapades Dynacell Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Dynacell Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Dynacell Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556237-0337 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Dynacell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dynacell Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-690301 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Bjernald, Hans Vilhelm -Bjernald, Irma Ann-Britt

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dynacell Aktiebolag är Bjernald, Hans Vilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjernald, Irma Ann-Britt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ödmar, Anna Carina som är född 1973 och har titeln Revisor, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .