Nimare Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nimare Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Nimare Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Nimare Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556236-2789.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-292035 alternativt besöka eller skicka post till Nimare Förvaltning Aktiebolag på följande adress Sven Källfelts g. 31, 426 71, Västra Frölunda.

Nimare Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nimare Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Britt Lilian Karina som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta mekanisk utrustning för processindustri samt idka därmed förenlig verksamhet.