Globalen i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Globalen i Göteborg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Globalen i Göteborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wigelius, Christer Robin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigelius, Maud Ruth Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Ericsson, Sven Esbjörn Christoffer som är född 1935 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Globalen i Göteborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Globalen i Göteborg Aktiebolag på telefon 031-408272.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva agenturhandel med fritidsartiklar, heminredning och livsmedel samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Globalen i Göteborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Globalen i Göteborg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Globalen i Göteborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Globalen i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Globalen i Göteborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Globalen i Göteborg Aktiebolag har 556235-5064 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.