Vinga System Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556234-8416 är organisationsnummer för verksamheten Vinga System Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vinga System Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Vinga System Aktiebolag finns i.

Vinga System Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-10-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vinga System Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Vinga System Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vinga System Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vinga System Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-428270 eller genom brev på följande adress:
Första Långg. 30, 413 27, Göteborg

Bolaget skall bedriva konsultation, sytemutveckling, utbildning och försäljning av kontorsutrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vinga System Aktiebolag och det är Stockhaus, Nils Håkan Joakim som är född 1967 och har titeln VD, Stockhaus, Nils Håkan Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Per Toft som är född 1949 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,