Cap Martin AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Cap Martin AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cap Martin AB är ett av dem. Statusen för Cap Martin AB är att Bolaget är aktivt.

Cap Martin AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-08-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cap Martin AB ska trivas.

Cap Martin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska sälja administrativa tjänster inom ekonomi och redovisning, äga och förvalta aktier och fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cap Martin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Cap Martin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Cap Martin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-805080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Cap Martin AB är Brandel, Eva Maria Bengtsdotter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandel, Alexandra Charlotta J som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandel, Carl Axel Charles som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Cap Martin AB har 556231-3345 som sitt organisationsnummer.