BTV Nordic AB

Västra Götalands län

Information

BTV Nordic AB är ett företag som finns i Göteborg. I BTV Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonasson, Mats Anders som är född 1959 och har titeln VD, Jonasson, Mats Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Espenkrona, Anders Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Espenkrona, Elin Magdalena som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jonasson, Annette Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BTV Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BTV Nordic AB på telefon 08-7746160.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området företagsutveckling samt handel inom telekommunikation, förvaltning av värdepapper samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är BTV Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

BTV Nordic AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BTV Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BTV Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BTV Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

BTV Nordic AB har 556229-5443 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.