Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Stig Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ulla-Lena som är född 1949 och har titeln Suppleant, Axelson, Karl Henrik Michael som är född 1947 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag på telefon 031-570900.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring inom livsmedelsbranschen, leasing av maskiner och inventarier inom livsmedelsbranschen, handel med aktier och värdepapper, handel och tävlande med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Köttimporten i Scandinavien Aktiebolag har 556229-0030 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.