Gastons Urmakeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gastons Urmakeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Gastons Urmakeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Börje Bengt-Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Ingrid Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Annerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gastons Urmakeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gastons Urmakeri Aktiebolag på telefon 031-224177.

Bolaget skall bedriva försäljning samt reparation av ur, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gastons Urmakeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gastons Urmakeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gastons Urmakeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gastons Urmakeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gastons Urmakeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gastons Urmakeri Aktiebolag har 556227-1303 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.