Bozzini i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bozzini i Göteborg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Bozzini i Göteborg Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bozzini i Göteborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bozzini i Göteborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bozzini i Göteborg Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bozzini i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 31, 411 27, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-200020.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bozzini i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bozzini i Göteborg Aktiebolag har idag 556222-7057 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bozzini i Göteborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handelsagentur inom textil, beklädnads- och lädervaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bozzini i Göteborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Bo Brage som är född 1941 och har titeln VD, Eriksson, Bo Brage som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Marie Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .