G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gamlestadsv. 16, 415 02, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-259023.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag har idag 556221-9328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag

Bolaget skall driva skeppsfournering, skeppshjälp vid brand i fartyg, rengöring och reparation och målning och annan service inom fastygsbranschen och industribyggnader samt idka därmed förenlig verksamhet.

I G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Egman, Kjell Arne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Egman, Fred Martin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .