Central Cykel & Transport S. Nilsson AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Central Cykel & Transport S. Nilsson AB. Det finns flera bolag som liknar Central Cykel & Transport S. Nilsson AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Central Cykel & Transport S. Nilsson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1982-10-12 så har Central Cykel & Transport S. Nilsson AB varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Central Cykel & Transport S. Nilsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Central Cykel & Transport S. Nilsson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fussegårdsv. 3, 433 76, Jonsered. Vi ni istället prata med Central Cykel & Transport S. Nilsson AB så kan ni göra det på 031-139962.

Bolaget skall bedriva handel med cyklar och mopeder, reparationer av dessa, samt transporter, även äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Britt Inga-Lill som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Erik Sigvard som är född 1940 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anna-Lena Wictoria som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Central Cykel & Transport S. Nilsson AB har 556221-4360 som sitt organisationsnummer.