Samedio Affärsservice AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Samedio Affärsservice AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Samedio Affärsservice AB är ett av dem. Statusen för Samedio Affärsservice AB är att Bolaget är aktivt.

Samedio Affärsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Samedio Affärsservice AB ska trivas.

Samedio Affärsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att leverera servicetjänster inom IT och administration. De tjänster som levereras är IT drift, telefoni, ekonomiadministration såsom kontering, scanning, fakturering, kundreskontra och redovisning. Personaladministration såsom lönehantering, reseräkningar. Kontorsservice. Inköpsadministration såsom avropshantering, upphandlingar och inköpsförmedling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Samedio Affärsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Samedio Affärsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Samedio Affärsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-624000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olausson, Lars Inge Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Samedio Affärsservice AB är Andersin, Inger Britt-Marie som är född 1954 och har titeln VD, Andersin, Inger Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Lars Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Eva Christine som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kock Hermansson, Karin Magdalena som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Samedio Affärsservice AB har 556220-1052 som sitt organisationsnummer.