Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellgren, Leif Stefan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellgren, Thomas Leif som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellgren, Siv Åse Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag på telefon 031-511839.

Bolaget skall bedriva elinstallation, elservice samt därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

Idag är Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Kjellgren, Leif Stefan Firman tecknas i förening av -Kjellgren, Siv Åse Maria -Kjellgren, Thomas Leif

Elektro-Krets i Göteborg Aktiebolag har 556217-7567 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.