Sedaco Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556217-1867 är organisationsnummer för företaget Sedaco Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sedaco Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Sedaco Aktiebolag finns i.

Sedaco Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-04-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sedaco Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Sedaco Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sedaco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Tore Gunne -Hammer, Carl Per

Vill ni komma i kontakt med Sedaco Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-848170 eller genom brev på följande adress:
Karlag. 21, 416 61, Göteborg

Bolaget skall köpa, sälja värdehandlingar, förvalta fastigheter, hyra ut maskiner och inventarier företrädesvis inom kontors- sektorn samt utöva koncerncentrala funktioner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sedaco Aktiebolag och det är Bengtsson, Tore Gunne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammer, Carl Per som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Lis Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hammer, Lilian som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor