Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bryngelsson Lundahl, Susanne G M som är född 1959 och har titeln VD, Bryngelsson Lundahl, Susanne G M som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Maj-Britt Elsa Margareta som är född 1923 och har titeln Suppleant, Sörvik, Ulf Birger som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag på telefon 031-7041700.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, idka handel med fastigheter och värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co Aktiebolag har 556214-1498 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.