Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556212-7083.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-491049 alternativt besöka eller skicka post till Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag på följande adress Rubing. 45, 421 62, Västra Frölunda.

Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kjell Johanssons Rörläggeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Rut Aina som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörläggeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.