Wilhelmsen Ships Service AB

Västra Götalands län

Information

Wilhelmsen Ships Service AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Wilhelmsen Ships Service AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wilhelmsen Ships Service AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Wilhelmsen Ships Service AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1981-10-09. Men sedan 1982-01-01 så har Wilhelmsen Ships Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Galvaniseringsg. 4, 417 07, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wilhelmsen Ships Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-222260.

Göteborg arbetar för att bolag som Wilhelmsen Ships Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wilhelmsen Ships Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handels- och agenturverksamhet inom skeppsutrustningsbranschen äga och förvalta fast egenom, samt utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wilhelmsen Ships Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wilhelmsen Ships Service AB och det är följande personer, Norderhaug, Per-Ole som är född 1962 och har titeln Extern VD, Bonde, Christer Carl Gustaf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kaasin, Bergit som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Simensen, Per Ola som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Norderhaug, Per-Ole som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Stave-Slevdal, Maria Birgitta som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Wilhelmsen Ships Service AB är 556212-1318.