Totalservice i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Totalservice i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Totalservice i Göteborg Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Totalservice i Göteborg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-09-22 så har Totalservice i Göteborg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Totalservice i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Totalservice i Göteborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fältspatsg. 1, 421 30, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Totalservice i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på 031-470300.

Bolaget skall bedriva installation, service och drift av bil- tvättanläggningar. Bolaget skall även äga och förvalta fasta, lösa och finansiella tillgångar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Lars Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ilse Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Totalservice i Göteborg Aktiebolag har 556212-1227 som sitt organisationsnummer.