U.B.J. Emballage Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

U.B.J. Emballage Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I U.B.J. Emballage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Ernst Roland som är född 1956 och har titeln VD, Johansson, Jan Ernst Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Djerf, Mats Ebbe som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Djerf, Kerstin Ulla-Britt som är född 1932 och har titeln Suppleant, Servander, Sven Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med U.B.J. Emballage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå U.B.J. Emballage Aktiebolag på telefon 031-920843.

Bolaget skall tillverka träemballage samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är U.B.J. Emballage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

U.B.J. Emballage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

U.B.J. Emballage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och U.B.J. Emballage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för U.B.J. Emballage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

U.B.J. Emballage Aktiebolag har 556212-0476 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.