Nordic Tank Shipping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva rederirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordic Tank Shipping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Nordic Tank Shipping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1981-09-01 så skapades Nordic Tank Shipping Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556211-7993 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Nordic Tank Shipping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nordic Tank Shipping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-616100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Kindberg, Olof Peter -Lohman, Kristian -Svensson, Bo Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordic Tank Shipping Aktiebolag är Svensson, Bo Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kindberg, Olof Peter som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lohman, Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Granquist, Karin Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .