Hedenlunds Agenturer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Hedenlunds Agenturer Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hedenlunds Agenturer Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hedenlunds Agenturer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-08-12 så har Hedenlunds Agenturer Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hedenlunds Agenturer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Hedenlunds Agenturer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Margretelundsg. 15 A, 412 67, Göteborg. Vi ni istället prata med Hedenlunds Agenturer Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva handel och provisionsförsäljning av konfektion, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kaplan, Jan Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaplan, Elsa Gunilla Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hedenlunds Agenturer Aktiebolag har 556211-5757 som sitt organisationsnummer.