Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandgren, Björn Torleif som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomgren, Jan Gustaf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Tommy Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Köster, Aleksandar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Ronny som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag på telefon 031-238675.

Bolaget skall driva ventilationsservice samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ventilationskontroll Aeolus Aktiebolag har 556211-1343 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.